Question Kako Poručiti?
AnswerProces poručivanja prozvoda na www.raccoon.rs otpočinje odabirom željenog proizvoda. Plaćanje se vrši pouzećem preko Bex Express kurirske službe.

Klikom na dugme Add to cart otpočinjete proces naručivanja.

Shopping cart se nalaze svi proizvodi koje ste naručili. Proizvode za koje se u međuvremenu odlučite da izbacite iz korpe to možete učiniti jednostavnim klikom. Tek kada ste zadovoljni sadržajem koji je u vašoj Korpi krenite na sledeći korak u online kupovini klikom na Checkout. Na Checkout strani je potrebno pažljivo uneti sve podatke, a zatim klikom na Place order završavate vašu kupovinu.

Odmah nakon naručivanja kupac na e-mail adresu dobija Potvrdu porudžbine.

Question Kako Platiti?
AnswerRSD – Plaćanje se vrši pouzećem preko Bex Express kurirske službe. U ovom slučaju shipping i billing adresa uvek mora da bude ista.
Question Dostava
AnswerDostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši Bex Express kurirska služba. Troškovi dostave posebno se naplaćuju i zavise od težine i vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Više informacija o ceni poštarine možete videti na sajtu Bex Express-a. Kalkulator troškova Bex Express-a možete videti ovde.

Kupac putem e-maila dobija poštanski broj pošiljke. Ukoliko kurir ne nađe kupca na navedenoj adresi paket se vraća pošiljaocu u roku od 5 dana.

Rok za dostavu porudžbine je od 2 do 7 dana.

Question Reklamacije
AnswerUkoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte na info@raccoon.rs
Question Povraćaj kupljene robe
AnswerU slučaju zamene kada da ne odgovara model ili veličina proizvoda, kupac snosi troškove transporta. Kupac pre vraćanja robe treba da obavesti Raccoon Streetwear online shop o zameni putem emaila info@raccoon.rs.

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Raccoon Streetwear online shop zadržava pravo da ne primi reklamiran proizvod ukoliko se vrati u korišćenom stanju.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila na info@raccoon.rs.